Behandling af leukæmi med stamceller

Der er i dag så gode muligheder for behandling med stamceller udtaget ved fødslen til behandling af seriøse og alvorlige sygdomme. Der er normalt ingen grænse for, hvad stamceller fra et barns navlesnor kan helbrede, og alvorlige kræftsygdomme ved børn, er altså bare en af de mange ting. Andre ting som stoftskiftesygdomme og ligefrem leukæmi er altså i dag muligt at behandle med stamceller fra ens egen navlesnor eller i det mindste et match. Det handler altså alt sammen om blodtypen, og hvis du har en særlig blodtype der både adskiller dig fra dine søskende, og stort set alle andre unge på denne planet, vil jeg virkeligt anbefale dig, at få udtaget dit barns navlesnorsstamceller ved fødslen. Det vil i hvert fald kunne redde dit barn på et senere tidspunkt.

Meningen med navlesnorsstamceller

Så hvis du ikke er helt sikker på, hvorfor det rent faktisk er så vigtigt med stamceller og det faktum, at vi fortsætter vores udvikling, så er der vist ingen tvivl om, at du skal klikke ind til StemCare. Så er jeg sikker på, at du kommer til at lære meget mere om stamceller, og du vil jo helt klart også komme til at besøge StemCare igen en anden gang. Det er i hvert fald min erfaring, og det er altså mange gange også grunden til, at du simpelthen bare skal sørge for, at få besøgt StemCare med det samme. Så er jeg også sikker på, at du fremover vil være overbevidst om, at stamceller er kommet for at blive. Det burde det dog allerede at være kommet til, for i dag er stamceller altså almindelige at bruge ved behandling af leukæmi, og der kommer hele tiden nye sygdomme til listen, der kan blive kurreret med stamceller udtaget ved fødslen fra barnets navlesnor. Det er ret interessant, og det er mange gange også grunden til, at du skal sørge for at få besøgt StemCare med det samme.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>