fodboldrejse

De fedeste fodboldrejser er med vennerne

I denne opgave har vi på baggrund af en model for fodboldrejser analyseret os frem til de faktorer der har skabt de nuværende priser for Arsenal billetter. Model siger priserne opstår på baggrund af udbud og efterspørgsel fra en fælles gruppeidentitet, hvilket er skabt af økonomiske og kulturelle faktorer, hvilket udmønter sig i et ønske om at komme på fodboldrejser http://www.fodboldbilletter.com/arsenal/billetter/. I vores tilfælde kunne vi med hensyn til fodboldrejser se, at folk som købte Arsenal billetter under finanskrisen begyndte at identificere sig mere som fork fra Manchester end som folk fra Arsenal.

Køb Arsenal billetter med vennerne

Samtidig med dette kunne vi se, at der i den engelske befolkning, over en længere periode, havde været stor utilfredshed med mængden af fodboldrejser, som gik til lande uden for Europa. Sideløbende med de to førstnævnte elementer, kunne vi ligeledes konstatere, at folk så småt var begyndt at blive kritiske overfor prisudviklingen af Arsenal billetter. Vi kunne derfor også se at et fodboldhold som Arsenal mellem 2010 og 2012 decideret har ændret deres prioritet, så man valgte at gøre billetterne billigere for lokale folk end for folk, som kom til kampene igennem arrangerede fodboldrejser.  Det er ikke god forretningsetik, og det er heller ikke god stil, når det kommer til fodboldens verden. I den forbindelse kunne vi ligeledes konstatere, at opbakningen til et fodbold generelt var faldene og at folk prioriterede at have andre mere givende hobbier end at tage på fodboldrejser. Jeg tror, at prisudviklingen simpelthen bare er løbet af sporet, og folk har indset, at de for 3000 kr som gode Arsenal billetter koster, kan bruge penge på mange andre gode ting og måske rejser sammen med deres familie. Der er også mange som vælger, at spare pengene sammen, som de eller ville have brugt på fodboldrejser, så de kan købe et hus eller andre mere fornuftige ting.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>