Derfor er det vigtigt at have en fast tandlæge

 

I dette indlæg vil jeg komme nærmere ind på  hvad jeg mener der gør det så vigtigt at have den samme Lyngby tandlæge for eksempel, og hele tiden gøre brug af den samme tandlæge gang på gang. Det er altså hvad dette indlæg grundlæggende vil handle om, jeg vil også komme kort ind på hvad tænder er opbygget af og hvad der er første prioriteterne for de fleste tandlæge klienter.

tandlægeDer er nemlig ingen tvivl om at det kan have sine fordele at benytte den samme tandlæge gang på gang. For eksempel så benytter sig Lyngby tandlæge hver evig eneste gang jeg skal have tjekket eller ordnet noget ved mine tænder. Et godt eksempel på  dette er da jeg var ude og rejse, her fik jeg en pludselig tandpine, så istedet for at til en lokal tandlæge, så ringede jeg hjem til Lyngby tandlæge for at få dansk vejledning og rådgivning til hvad jeg skulle gøre. Der er ingen tvivl om at mig og min tandlæge har et rigtig godt bånd, og det er også en af de ting der er vigtige ved en tandlæge. Man skal have nogle personlige relationer, og kunne forstå hinanden. Mest optimalt ville være at man kunne reflektere i personen, for på den måde får man de bedste sociale forbindelser.

Her i dette afsnit vil jeg komme ind på nogle af de vigtigste punker til hvorfor man skal have en fast tandlæge, for det lovede jeg jo i overskriften, og ovenover har jeg ikke rigtig snakket om det, men nu får du altså informationen om hvorfor det er vigtigt, så her er nogle af punkterne:

  • Det er vigtigt at have en fast tandlæge, for ellers kan du ikke opbygge en ordenlig tillid og bånd
  • Man vil føle sig mere og mere hjemme efterhånden som man kommer i tandlægeklinikken
  • Tandlægen vil i udgangspunkt have et bedre overblik over dine tænder, da han har lavet alle forrige behandlinger

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>