Efterspørgslen på e væske!

E cigaretten blev introduceret i begyndelsen af 2004 af en kinesisk virksomhed som et middel til at hjælpe rygerne med at holde op med at ryge, eller i det mindste give dem et bedre og mere sikkert alternativ. Det var et stort hit! De havde ikke producere en kvælende røg ligesom de rigtige cigaretter, og derfor bidrager e cigaretterne ikke til luftforurening og går ikke ind og udleder røg til passiv rygning. Derudover er det venligere i forhold til budgettet. Dens salgsresultater har faktisk oversteget forventningerne, men hvad de måske ikke havde forventet var den store efterspørgsel på e væskerne. Selv om det teknisk set bare er en del af en e cigaret, har e væsken nu skabt en efterspørgsel på egen hånd. Der er nu mange virksomheder, der tilbyder forskellige former for e væske til e-cigaretter, lige fra den helt naturlige til gourmet, og der er endda dem, der ”gør det selv” blander, og altså derved laver en unik smag.

En e væske, eller som den også kaldes; ”e-juice”, er hvad dampen fra e-cigaretter er lavet af. Opløsningen selv er hovedsagelig fremstillet af propylenglycol. Hvis du lige har købt din første pakke, så har du sikkert stadig den væske der fulgte med det. Men når den er væk, skal du så ud og finde noget, der måske passer bedre til din smag. Der er tonsvis af valg derude, og for at tage nogle eksempler er der med frugtsmag, vanilje, mentol, cola, og der er endda dem, der bare smager som almindelige cigaretter. Derudover kan du også købe med nikotin i, men det skal være i et land hvor det er lovligt at sælge, som det jo altså ikke er i Danmark.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>