Elladcykel – håndværkerens gode alternativ

Selvom de færreste håndværkere har skænket det en tanke, kunne det rent faktisk være en fordel for dem at sælge deres bil. For bilen er ikke nødvendigvis det bedste transportmiddel til de værktøjer, en håndværker trods alt har brug for at have med sig. Her kan en elladcykel nemlig sagtens erstatte bilen, så længe kunderne er inden for en ikke alt for stor radius.

Især for en nyopstartet håndværker er det slet ikke nogen dårlig ide at anskaffe sig en elladcykel som sit arbejdskøretøj. For det første skaber det opmærksomhed, og sætter man en reklame på ladet, skal den nok blive set, husket og genkendt. Og mon ikke også medierne vil synes, det er en god historie? Derudover vil det i en by være en stor fordel ikke at være afhængig af biltrafikken. Mens bilerne holder i kø, kan en cykel sagtens komme frem ude på cykelstien. Oven i købet kan den tage småveje og endda trækkes over korte afstande, hvor biler ikke kan komme hen. Og med en 200watt motor på baghjulet kan redskaberne sagtens transporteres på sådan en cykel.

Endelig må man ikke forglemme den ekstra motion, man naturligvis får, når transporten hver dag foregår på cykel – det er trods alt en cykel, selvom der er en hjælpemotor på. Og er det ikke argument nok for at udskifte bilen med en elladcykel, skal man huske at se på det aspekt, at man slipper for at betale benzin, forsikring og vægtafgift. Dette leder også til den naturlige konklusion, at den er CO2-neutral og derfor miljøvenlig, hvilket sikkert ikke vil være et minus, når der vælges håndværker. Desuden vil kunderne se professionalismen i at have pakket lige præcis det nødvendige, som oven i købet vil være lige ved hånden, når der arbejdes.

Fordelene ved elladcyklen er altså mange, men alt i alt er det vigtigste af argumenterne jo, at kunderne ser det som et positivt træk.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>