Er du meget tynd?

 

Hvis du er meget tynd så kan det være en fremragende idé at begynde at benytte sig af kosttilskudet kaldet weightgainer. Det kan i overfladisk beskrivelse sammenlignes med proteinpulver, og dette produkt indeholder da også nogenlunde de samme ting. Den eneste forskel er at weightgainer måske indeholder et langt større indhold af kalorier, hvilket medfører at man selvfølgelig tager på  at dette produkt ved overdrevet brug. Dette er også hovedårsagen til at man vælger at bruge det, nemlig fordi: Man ønsker at påtage sig en masse vægt for at få mere ud af sin træning! Grunden til dette er netop at folk med et højt stofskifte har ekstremt svært ved at påtage sig muskelmasse, lige netop fordi de er alt for tynde.weightgainer Derfor er flere eksperter begyndt at anbefale, at man netop bruger det såkaldt weightgainer, som teoretisk set er et kosttilskud. Det bruges ved at man ved hvert måltid drikker det blandt op med vand før eller efter man har spist. Af åbenlyse årsager er det netop bedst at man drikker det efter hvert måltid. Årsagen til dette, er at hvis man drikker det efter måltidet, så kan man fylde sig godt og grundigt af måltidet og herefter presse vandet med weightgainer i ned.

Det er altså som jeg har skrevet i overstående tekst en positiv idé at ønske det mest optimale udgangspunkt for sin krops muskelmasse, og ens krop har et bedre udgangspunkt hvis den kan få lov til at påtage sig vægt. Dette er et større problem for personer med lige netop et forhøjet stofskifte, som jeg også  nævnte længere oppe, og derfor er mange begyndt at benytte sig af weightgainer, fordi det netp har en effekt som kan hjælpe en med at tage vægt på. Til personer med et normalt stofskifte ville jeg dog blot anbefale proteinpulver.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>