Fars gave

Da jeg var færdig med gymnasiet fik jeg et job som sælger i en alt-muligt-butik. Butikken solgte både sko, tøj og tasker men også brugskunst, makeup og alverdens tilbehør. Jeg følte mig aldrig særlig godt tilpas i tøj-afdelingen, så jeg fik langsomt sneget mig ind så jeg hovedsageligt stod for tilbehørsafdelingen. Jeg nød at kigge på det forskellige tilbehør og virkelig sætte det op, så det fangede folks opmærksomhed. En dag så jeg en ældre herre stå og kigge på min opstilling af cover til iPad Pro og cover til iPad mini 4, og jeg gik over for at spørge, om jeg kunne hjælpe ham. Det viste sig, at hans søn snart fyldte 30 og at han gerne ville give sønnen noget, der ville minde ham om hans gamle far regelmæssigt. Det viste sig at svigerdatteren havde købt hans søn en iPad Pro, så jeg foreslog at han købte et iPad Pro cover med et billede af dem sammen. Denne ide synes han rigtig godt om, og han endte endda med at købe et iPad mini 4 cover magen til sig selv.

Farsdags-gaver

Den ældre herre gav mig en rigtig god ide. Jeg havde altid haft svært ved at finde en farsdagsgave til min egen far, men jeg synes at cover til iPhone 6s var en genial ide. Hvis ens far ikke var til iPhone 6s cover Apple, fandtes der mange andre iPhone 6s cover. Der er de meget pæne og lidt alvorlige iPhone 6s cover, men der er også de sjove iPhone 6s læder cover, som både kan være glatte og rynkede alt efter smag. Hvis man gerne vil gøre det ekstra personlig, kan man jo købe et etui til iPhone 6s, hvor man selv bestemmer motivet til.  På denne måde er man i hvert fald sikker på at gaven både er brugbar og personlig.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>