Guide: Sådan opnår du et vægttab nu eller imorgen

 

I denne guide vil du kunne læse dig til lærerige information omkring hvordan du effektivt, nemt og enkelt opnår et vægttab nu for eksempel. Du kan også gå ned i Bog & Idé  og købe en overhypet slankekurs bog, men sandheden er altså, at de kun er lavet for at forfatteren og forlaget bag bogen skulle tjene penge. En sådan bog er blot en masse snak, og for lidt fakta. Jeg vil i denne tekst kort komme ind på hvad hemmeligheden egentlig er i forhold til at gå på en succesfuld slankekur og altså teoretisk set kunne opnå et vægttab nu.

Som lovet i forhold til overskriften, så får du her guiden til at opnå et vægttab nu, den er sat op i punkter, for at gøre det hele lidt mere overskueligt for lige netop dig:

vægttab

  1. Lad nu være med at snydespise – Indtag ikke slik, sodavand eller kage for den sags skyld
  2. Udregn hvor meget energi(kJ) du forbrænder på en dag
  3. Efter du har udregnet i 2) så ved du hvor meget energi du ikke må spise mere end – Hav det største underskud af energi(kJ) og opnå et stort vægttab
  4. Overhold 1, 2 og 3 og tillykke du har opnået et vægttab og altså en succesfuld slankekur

Læs mere herinde: http://www.livsstilslinjen.dk/

Herunder vil jeg komme nærmere ind på hvad du kan spise for at indtage mindst muligt energi(kJ) og dette vil altså kunne gøre at du kan gå på slankekur og være mæt konstant:

  • Frugt og grøntsager har et ekstremt lavt indhold af energi(kJ) indhold
  • Youghurt Natural har et utroligt lavt energi(kJ) indhold
  • Suppe har også et meget lille energi(kJ) indhold

Nu ved du hvad du kan spise massere af, og hvis du så også blot holder dig fra brød – Så  taber du dig ligemeget hvad næsten, og det kalder jeg eddermanme et vægttab nu.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>