Hvad er et smartphone cover egentlig lavet af?

 

Her den anden dag var jeg på strøget fordi jeg gerne ville købe en iPhone 5. Da jeg ankom til en 3 butik, som kunne sælge mig en med en lav månedlig ydelse, valgte jeg at tage imod tilbudet. En sælger overbeviste mig samtidig om at jeg selvfølgelig også skulle have et cover til iPhone 5 med, så det endte jeg også med at komme hjem med. Før jeg forlod butikken ville jeg dog gerne lige vide hvad det der cover var lavet af.iphone cover For jeg går meget op i giftige kemikalier, og jeg ville gerne lige være sikker på hvad det var lavet af. Så jeg gik tilbage i butikken, og vi stod begge og kiggede på dette cover til iPhone 5 imens at sælgeren fortalte hvilket materiale der var blevet brug. Så  det var egentlig meget dejligt at få lidt mere viden omkring materialer, for jeg tror det er de fleste som ved hvad deres cover egentlig er lavet af.

Det som jeg kom frem til at et smartphone cover er lavet af, var at nogle er lavet af gummi imens andre er lavet af plastik. Det er egentlig lidt sjovt, og jeg tror nok at de covers som var bløde i det var lavet af gummi, imens at de mere faste covers var lavet af plastik. Der er selvfølgelig forskellige typer af plastik, nogle typer af plastik er blødt og nogle typer er hårdt. Det kommer an på  hvordan fabrikanten vælger at lave dem. Derfor er det altså en suveræn idé lige at kontakte butikken og høre om det er en blød type plastik eller om det er en hård type plastik, hvis man altså gerne vil vide mere om det cover man skal til at købe.

En god idé er dog at læse produktbeskrivelsen, så kan man hurtigt finde ud af mere om produktet, som for eksempel dette her: http://www.iphonegadget.dk/dk/iphone-5-cover-etui-500/