Hvad er Onpage SEO?

SEO, eller søgemaskineoptimering kan være en rigtig stor mundfuld for mange, og man kan derfor dele det lidt op i små bider. En af de små bider er onpage optimering. For at man kan sikre sig, at ens hjemmesider stryger til tops på søgemaskinen Google, er det vigtigt, at man starter med at gå igennem sin egen hjemmeside, og se kritisk på den, for at være sikker på, at indholdet, opbygningen og meta-tagsene er optimeret i forhold til Google.

Hvis man starter med at kigge på nøgleordene, eller søgeordene, på sit site, så skal man sørge for, at de står i forskellige former. Det er ikke alle mennesker, der søger på en ting i bestemt form, og det er derfor vigtigt at lave en søgeordsanalyse, og derved se i hvilken form de fleste søger ordet i.

Titlen på siden er også en anden meget vigtig faktor når vi snakker søgemaskine optimering, eftersom det er den der bedst fortæller hvad din side handler om. Det er egentlig det samme som i en artikel, er overskriften kedelig springer man ofte rask videre til næste artikel, og det kan man sige at Google og samtidig også brugerne gør. Derfor skal du sørge for, at du har så mange af dine nøgleord i titlen, samtidig med, at den flot viser brugerne hvad din side tilbyder.

Den bedste SEO optimering du kan få, er noget du ikke selv rigtig er herre over. Når alt kommer til alt, så er indholdet det vigtigste på din side. Det er dette der får brugerne til at besøge din side igen, og som forhåbentlig også får brugerne til at linke siden ud til sine venner og bekendte. På denne måde kommer der flere besøgende, og man kan sige, at det er den mest effektive SEO man kan få.

Lyder alt dette med onpage SEO som noget helt umuligt noget, så kan du med fordel klikke her, og få hjælp fra professionelle, som er helt inde i hvad onpage SEO er.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>