Hvad gør man egentlig nå man pludselig arver en masse møbler?

 

opbevaring10Det er et spørgsmål flere tusinde danskere hvert år må tage stilling til: For hvad gør man egentlig? Kan man sælge møblerne, eller ville det være mangel på respekt? Ekspert i respekt, Torben Hansen, udtaler at man danskere er bange for at sige nej til arvestykker de teoretisk set slet ikke har plads til fysisk i deres hjem, og samtidig tør de heller ikke sælge møblerne nå  de så modtager dem, for det ville jo være mangel på respekt mener de fleste. Derfor vælger mange danskere nu om dage, at benytte sig af opmagasinering(Som man blandt andet kan læse mere om her: http://www.flyttefirmaet.dk/opmagasinering ), og det er jo ikke fordi at det for nogle er en billig løsning. Mange danskere vælger alligevel at benytte sig af opmagasinering, selvom økonomien end ikke rækker til det, men de føler sig på en måde så pressede til det, at de spare andre godter væk i husstanden. Flere bruger generede(Altså ikke specielt troværdige, men meget subjektive) undersøgelser viser at flere og flere arvestykke modtagende danskere ofte ender med at sælge dem, fordi de alligevel ikke havde plads til dem, imens størstedelen vælger at benytte sig af opmagasinering. Undersøgelsen viser også at mange af dem der vælger at sælge dem, ofte ender med at have moralske kvaler over det, og i sidste ende vælger at købe møblerne tilbage, til ofte den dobbelte pris.

Personligt har jeg kun anbefalet familier, som ikke havde plads til møbler(ofte antikke møbler), at benytte sig af opmagasinering. Det gør jeg selv, hos et firma, som kalder sig Flyttefirmaet. Jeg har faktisk tidligere i dette meget subjektive blog indlæg linket til dem. For ved hjælp af opmagasinering, kan man faktisk spare en masse plads i sit hjem, og samtidig vise respekt overfor den resterende familie, ved bare ikke at sælge de antikke møbler, man måske lige havde arvet fra sin oldemor.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>