Hvor kan man finde mere viden om proteinpulver?

 

proteinpulver Jeg er lidt ny inden for feltet med proteinpulver. Det er set spændende område, som jeg skal til at udforske som den næste store ting i mit liv. men jeg kan mærke på mine venner, at folk har forskellige holdninger til hvordan det bedst bruges, og de har mange gode råd, men hvor ikke alle stemmer overens. Når jeg kigger på nettet, så kan jeg se, at tendensen er lidt det samme. Derfor er jeg på jagt efter et sted, hvor man kan finde viden, der enten kommer fra videnskabelige undersøgelser, eller der af anden grund står som nogle af de mest udbredte forståelser af produktet proteinpulver. Så hvor kan jeg finde denne vide, det er det helt store spørgsmål, som jeg lige nu går og tumler med.

Jeg kender en side, hvor der blandt andet tales om proteinpulver

Jeg har jo søgt en del på emnet og ledt rigtig meget rundt. For eksempel har jeg fundet en hjemmeside, der hedder  http://www.bodylab.dk, og på denne side har jeg en fornemmelse af, at der er samlet nogle relevante ting om emnet. Indtil det modsatte er bevist, så vil jeg i hvert fald støtte mig tæt op af denne side, i min opstartsfase, hvor jeg selv skal til at bruge proteinpulver. Men hvis i andre har gode ideer til hvor jeg kan læse endnu mere om emnet, eller om der er noget, jeg har overset, så er i altså mere end velkomne til at byde ind. Ja, jeg vil faktisk sige, at jeg tager imod alle gode råd og ideer med kyshånd. Hvis andre har spørgsmål til mig om løst eller fast, så skal jeg også med glæde svare jer på alle disse ting. Så går hjælpen begge veje til glæde for begge parter.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>