Jeg elsker kostumer

Før i tiden var jeg tit træt og deprimeret, men så prøvede jeg modekostumer. Så fik jeg det meget bedre. Tak for hjælpen modekostumer. Jeg gik og var lidt trist, fordi jeg ikke rigtig kunne finde på, hvad jeg skulle have på til årsfesten hos hushovmesterens.kostume3 Han plejede at holde fest den første dag i april, og alle var inviteret til et brag af en fest. Alle mødte op i kostumer, og der var bare lige sagen. Folk var elle vilde, for de havde ikke festet i mange dage, og dette var jo året fest. Men de galt også om at have de fedeste kostumer overhovedet, for der var en konkurrence. I starten handlede det egentlig bare om at have en masse fedt tøj på, men så begyndte folk at komme i mere moderne kostumer.

God til kostumer på nettet

Det var bare fin, for så var det lidt mere end bare en fest. Folk brugte hele året på at lave deres kostumer, og det var bare alletiders, for folk kede sig rimeligt meget ellers. Men nu blev der en hel lille industri ud af det, for efter festen kunne folk sælge deres kostumer for rigtig mange penge! Og på den måde kom jeg til at elske kostumer af hele mit unge hjerte, og jeg gør det stadig. Jeg sidder netop nu og laver en nogle modekostumer til en butik, som gerne vil købe en masse. De betaler bare røven ud af bukserne for dem, og så får jeg bare endnu flere penge til at lave endnu flere kostumer. Det er bare en god spiral, som bare fortsætte ud i det uendelige. Jeg overvejer endda at sende hele min produktion til Kina, fordi der simpelthen er så mange penge i det. Jeg fatter ikke, hvor flere ikke gør det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>