Jeg har læst om Stevia jeg ikke helt kender på nettet.

Det skulle være et helt  utroligt vidundermiddel, men jeg har svært ved at gennemskue, om det  virkelig kan passe. Stevia er navnet på produktet. Det er en slags  ekstra sødt sukker, men uden at det indeholder nogle som helst kalorier,  hvad sukker jo ellers gør.

Det siges at produktet Stevia kan søde  en fødevare, det være sig en læskedrik eller hvad som helst andet,  med op til 400 gange mere end hvad almindeligt sukker kan. Derfor skal  man altid kun bruge ganske lidt af gangen. Hvis man f. eks. Skal bruge  hvad der svarer til en tsk. sukker, skal man af Stevia kun bruge en  teske divideret med 400. Det er jo altså meget lidt, og nok også så  lidt at jeg ikke helt kan forestille mig.
Stevia
Hvis vi for eksempel siger,  at der går 400 små sukkerkorn på en teske, skal man så kun bruge  et småt Stevia korn for at opnå den samme sødme? Hmm, jeg må nok  sige mig at det forekommer mig noget utroligt hvis et enkelt korn kan  gøre en mærkbar forskel. Det er for vildt. Men næsten alene af den  grund, får jeg lyst til at prøve produktet. Det er som om det gibber  i mig bare at se om det virkelig kan passe, eller om det er falsk marketing.

Jeg kender ikke et eneste andet sødemiddel, der kan søde så meget.  Ofte skal jeg bruge flere hele sødetabletter bare til at søde en enkelt  varm drik såsom en kop kaffe eller the. Med Stevia er det jo åbenbart  noget helt andet, i hvert fald efter hvad folk siger, og hvad jeg i  øvrigt kan læse mig frem til når jeg sidder lidt på google og søger  på produktet. Jeg prøver det i hvert fald, for lige at se, hvad det  er for noget.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>