Jeg skulle forleden lave en fremvisning i dansk på min uddanelse

Jeg skulle forleden lave en fremvisning i dansk på min uddanelse,  og jeg havde faktisk glædet mig lidt til at vise hvad jeg havde udrettet,  for jeg havde virkeligt brugt meget tid på mit projekt, og jeg var  derfor heller ikke nervøs for min præsentation, og det troede jeg  ærlig talt heller ikke at der var nogen grund til at være, for jeg  følte at jeg havde styr på stort set alt omkring mit emne, og planen  var også at læreren skulle stille nogle spørgsmål efter min fremvisning.

HDMI kable Problemet var at jeg kom i skole som normalt, og vi startede ud med  dansk, det var selvfølgelig lidt tidligt at skulle fremvise noget,  for man har stadig lidt en rusten stemme, men ikke desto mindre, viste  det sig at jeg havde langt større problemer. Jeg havde nemlig glemt  mit hdmi kabel, og jeg vidste at ingen af de andre havde et hdmi kabel  med i skole i dag, da jeg var den eneste der skulle fremlægge denne  dag.

Jeg var lidt nervøs, for jeg kunne ikke lige komme op med en løsning,  og jeg sad med spænding og ventede på at læreren skulle sige at det  var tid til præsentation. Det gjorde hun så omsider, og jeg kunne  få fortalt hende at jeg havde glemt mit hdmi kabel.

Jeg fik desværre ikke den reaktion jeg havde regnet med, hun troede  at det var en dårlig undskyldning fordi jeg ikke havde lavet det jeg  skulle, og jeg forklarede hende at dette ikke var tilfældet, og jeg  var nødt til at vise at jeg havde min præsentation på min computer,  derefter troede hun heldigvis på mig, og det viste sig at hun havde  et ekstra hdmi kabel oppe på lære værelset og hun ville hente det  i pausen, så vi udskød min præsentation en time ekstra for at jeg  kunne få mit power point op på tavlen vi et hdmi kabel, hvilket jeg  var meget glad for, så min lærer kunne se hvor umage jeg havde gjort  mig med mit projekt, og jeg er stadig bitter over at jeg glemte mit  hdmi kabel, for det ser bare ikke ret godt ud i det samlede billede.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>