Julegave hit til den nyindflyttede

Nu går vi snart ind i de kolde vintermåneder, hvor pungen i den grad skal op af lommerne for at overgå vores julegaver fra forrige år. Men hvad regner du egentlig med at købe? Er din ven eller veninden nyindflyttet, så vil der i denne artikel komme nogle gode bud på, hvilke ting du bør tage et nærmere kig på.

Er personen nyindflyttet i en lejlighed eller hus, så er indretningen selvfølgelig i fuld gang. Hvor skal sofaen stå, fjernsynet, skabene, bordet og så videre? Hvad hvis du kunne give en gave, som kunne hjælpe indretningen et skub i den rigtige retning? Hvis det lyder som en god idé, så læs endelig videre!

Mange glemmer, at persienner kan være en vigtig del af indretningen. Først og fremmest holder det lyset ude, men formår man at købe persiennerne i en farve, som passer til resten af rummet, men som samtidig skiller sig lidt ud, så er det helt perfekt. Farven må gerne være skindene så man virkelig lægger mærke til det stilige over det, og måske også lidt transparent for at dæmpe farven en smule. Det er faktisk ikke så dyrt at købe flotte persienner!

Er personen ikke til persienner?

Hvis personen ikke er så vild med persienner, så er et flot lamelgardin også en god mulighed for at bringe smilet frem på personens læber. Lamelgardiner ser utrolig flotte ud, og har som persienner selvfølgelig også den egenskab, at solens stråler skal holdes ude. De er heller ikke så dyre, og formår man også her at få fat i den helt rigtige farve, kan det komme til at se rigtig rigtig godt ud.

Julen er snart over os, og du skal skynde dig ud og kigge for ikke at blive en del af juleræset. Skynd dig før alle andre skal have det samme som dig!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>