Lækkert cover til iPhone 6

Min kæreste har lige fået et helt nyt cover til iPhone 6, og jeg må sige at det virkeligt er flot. Det er selvfølgeligt til piger, så jeg slipper for selv at overveje om jeg som en mand skal gå med det. Jeg er dog glad for, at min kæreste har købt dette cover til iPhone 6, da det virkeligt er så lækkert, at jeg ville ønske der var en mande version. Det er der dog ikke, og jeg har været rundt på nettet for at lede efter en. Jeg fandt dog ingen ting, og jeg må derfor nøjes med at kigge og lege med min kærestes cover til iPhone 6, når jeg er sammen med hende. Jeg har sågar også taget det af hendes mobil et par gange, så jeg har kunnet beholde det natten over. Det var slet ikke nogen dårlig nat, og jeg føler mig simpelthen bare så glad og tryg, når jeg selv kan bruge dette cover til iPhone 6, og det er altså ikke til at sige nej til. Desværre er det dog kun et cover til iPhone 6 til piger.

Cover til iPhone 6 til piger

Det er altså en skam, men det er alligevel ikke et så fedt cover til iPhone 6 at jeg kunne finde på at bruge det, nu hvor det altså er til piger. Men lad os sige, at vi levede i en verden, hvor der ikke var forskelle på piger og drenge, så kan jeg godt love jer for, at jeg også ville have dette cover til iPhone 6, og det ville måske ligefrem være sådan, at jeg ville have to. Det er altså et virkeligt fedt og lækkert cover til iPhone 6, og jeg gad simpelthen godt, at det ikke kun fandtes til piger. Jeg tvivler dog på, at selvom det kom i drengefarver at det så ville være ret mandigt alligevel. Det er trods alt meget blødt og plysset.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>