Meningen med et pillefyr

Hvis du spørger mig, hvilket du jo åbenlyst gør, så er det helt klart, at du kun kan tjene kassen hvis du også tænker dig om. Det er altså nok mit bedste råd til dig, og så længe du altid husker at tænke dig godt om, så kommer du virkeligt heller ikke til at ende på gaden. Det er altså mit første gode råd til dig, og hvis jeg skal gå så vidt og give dig et råd mere, så skal det helt klart være at bruge et pillefyr. Det er altså virkeligt nemt, og jeg syntes sådan set bare, at det også vil være en god ide for dig at gøre dette, og jeg regner altså derfor også med, at du ved at gøre som jeg gør, også altid ender med at være på toppen. Det er jo slet ikke dumt, og jeg vil da virkeligt også mene, at du skal begynde at overveje det ret kraftigt. Det er helt klart noget, der vil forbedre din livskvalitet, og når alt kommer til alt, så vil du jo også indse, at mulighederne med et pillefyr er stort set uendelige.

Langt pillefyr

Det er nemlig sådan, at et pillefyr, har en utroligt lang levetid, og på et eller andet tidspunkt, så er det også nødt til at gå op for dig, at jeg rent faktisk har ret, og når dette sker, så kommer du med garanti også til at få det meget bedre med dig selv. Du indser jo, at du har lavet en kæmpe fejl fra starten af, og at du allerede den gang skulle have købt dig et pillefyr. Man kan vist godt sige, at det ikke er ret dumt, og jeg vil da helt klart også mene, at du på en eller anden måde er nødt til at indse at jeg har ret, og så kommer du jo helt sikkert også til at give mig ret i det jeg siger. Det eneste det gælder om, er sådan set bare, at du lige læser lidt op på pillefyr og hvad det kan præstere.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>