next_level

Next Level – Børnetøj uden PWC

Børns hud er som mange nok ved, meget sart. Den skal helst ikke udsættes for alt for mange skadelige stoffer, da dette nemt kan føre til allergi og forskellige allergiske reaktioner. En af de største syndere når det kommer til skadelige stoffer er tøj. Man tænker ikke over det i hverdagen, men i forbindelse med produktion af tøj bliver der ofte anvendt mange skadelige stoffer, som kan være allergifremkaldende. Derfor er det vigtigt, at man som forældre sørger for, at finde noget miljøvenligt tøj til sit barn. Hvis man vil gøre dette nemmest muligt, så skal man kigge efter tøj fra Next Level.

 

Next Level laver moderigtigt og miljøvenligt tøj til børn i alderen 8 til 16 år. Tøjet bliver fremstillet på en forsvarligt måde uden brug af skadelige stoffer. Trykket på tøjet er ligeledes lavet uden brug af det hormonforstyrrende stof, PVC. Tøjet fra Next Level er lavet til de børn, der gerne vil være med på moden og klæde sig i tidens trends. Next Level har fokus på de små detaljer, som er med til at gøre tøjet unikt. De bruger massere af flotte farver og mønstre, som giver barnet et individuelt og personligt look.

 

Tøjet fra Next Level har en super god pasform, som sikrer at det sidder godt på alle børn, uanset hvilken størrelse de skal bruge. Der er tøj til børn i alle aldre og alle størrelser. Next Level laver alt fra det varme vintertøj til det lette sommertøj. Inspirationen til designet af tøjet kommer fra musikkens verden samt spændende ungdomskulturer fra hele verden. Next Level kigger hele tiden på tidens trends og sørger for, at tøjet passer til det, der er på mode. Med tøj fra Next Level kan børn klæde sig i den seneste mode samtidigt med, at forældrene kan sidde med god samvittighed, da de ved at tøjet er fremstillet forsvarligt uden skadelige stoffer og i miljøvenlige materialer.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>