Overvejende fan af scotte pillefyr

 

Jeg  er en meget stor fan af et meget bestemt og usædvanligt produkt nemlig  scotte pillefyr. Jeg kender ikke andre der er fan af scotte  pillefyr,  og jeg ved slet ikke om der er andre der er fan af dem, men det er jeg  sådan set ligeglad med, for jeg vil egentligt også helst have min  lidenskab i fred og ro fra alle de andre tosser der render rundt derude  og tror på alt muligt mærkeligt.

scotte pillefyr For sådan er det nemlig med os tosser,  vi har det med at tro på alt muligt mærkeligt og fortælle andre om  hvor fedt det vi tror på lige præcis er, og vi vil have at i lytter  efter. f.eks. når jeg snakker omkrig scotte pillefyr til  dig, vil jeg have at du lytter efter, men jeg er lige så speciel som  alle de andre tosser derude, for selv om vi fortæller om scotte pillefyr  eller hvad vi nu tror på, så vil vi have vores passion for os selv,  og der er ikke noget der er værre end når folk blander sig i vores  ting.

Vi vil altså kun snakke og ikke lytte om vores scotte pillefyr.  Det er selvfølelig meget dumt at høre på, men eftersom vi i forvejen  er stemplet som tosser, er vi sådan set ret ligeglade. Du kan måske  spørger dig selv, om du helst vil lytte, eller om du helst vil høres  på.

Selvfølgelig vil du helst høres på, og det er der ikke noget  der kan ændre på, om det er en lidenskab for scotte pillefyr eller  om det er en selv er vel lige meget. Så i virkeligheden er det dig  der er tosset for ikke forfølge det du i virkeligheden brænder for.  Så næste gang du stempler en mand på gaden som tosset eller skør  fordi er han fan af scotte pillefyr eller noget lignende, så tænk  på at du selv er tosset fordi du er fan af dig selv.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>