Rekord Forsøget med fiskegrej

 

Jeg har i mange år forsøgt at slå den lokale fiske rekord med at  fange den største fisk, jeg har altid troet at den rekorden jeg skulle  slå, var blevet fanget med madding i form af orme eller mindre fisk,  hvilket også er grunden til at jeg har brugt den form for madding.  Forleden fandt jeg så ud af at rekorden var blevet fanget med powerbait  som madding, købt her, og det irriterer mig at jeg har spildt så mange timer med linen  i vandet med den forkerte madding. Jeg er derfor nu begyndt at fiske  med powerbait i stedet, og det har allerede givet pote. Jeg har godt  nok ikke slået rekorden, men jeg er allerede efter en uge med powerbait  kommet op på anden pladsen, og jeg er næsten ude hver eneste dag i  øjeblikket, for jeg vil simpelthen bare slå den rekord.

powerbait Problemet  er at rekorden blev lavet for over tyve år siden, og ingen har siden  hen været i nærheden af den, på nær mig som nu ligger på en meget  tæt andenplads, og jeg er meget tæt på at have slået rekorden, men  desværre ikke endnu.

Jeg forventer derfor at det snart giver pote,  for nu har jeg fundet det rette sted hvor de største fisk er, hvilket  jeg heller ikke kendte før, og siden er jeg som sagt også begyndt  at fiske med powerbait, og nu har jeg for alvor forbedret mine chancer  ved også at have købt en ny og meget dyr fiskestang, så jeg kan ikke  vente med at komme ud, og hver morgen jeg vågne, glæder jeg mig som  et lille barn til at komme i gang med dagen, og til at komme ud at fiske,  på min nye plads, med min nye stang og mit nye madding i form af powerbait.  Jeg er derfor overbevidst om at det nu bare er et spørgsmål om tid  inden jeg slår rekorden.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>