Rigtige fans elsker vinduer!

ER du en rigtig fan? Ikke bare mod racisme, men også mod alle disse beskidte vinduer, som du skal gå og se på hver dag? En lille forhandler vinduespudser haslev, har endnu engang hjulpet os på vej mod at fjerne alle disse grimme støvkorn og beskidte vinduer med det vunds! Vi kan simpelthen ikke tage det mere, her til dagligt kæmper vi hård mod hårdt imod kampen mod racisme, og alligevel lader vi os gå og se på de forfærdelige vinduer. Ja, tro det eller lad vær, men vores rigtige gode ven fra AS-Polering har lovet os at hjælpe med de forfærdelige vinduer som hærger os utroligt hårdt. Og samtidig hjælper han os også imod racisme.

Selvom vi er imod racisme modtager vi tit et par æg på vores vinduer, vi har fået afvide at vi har den mulighed at vi kan smøre vores vinduer ind i fedt, også vil de æg skøjte lige af, men det er selvfølgeligt også noget som vi har overvejet, men igen, så efterlader os det stadig med en masse fedt på vinduerne som vi skal gå og døje med. Hvis der er nogen ude i forsamlingen som har en bedre ide, så er de meget velkommen til at rette henvendelse til os med det samme.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>