Så få dig dog en e-cigaret!

Har du nogensinde hørt nogen sige det til dig; at du bliver du nødt til at få dig en e cigaret? Hvis ikke, så kan du meget vel komme til det i den nærmeste fremtid. Salget af e-cigaretter må være gået rigtig godt, for man ser flere og flere personer i byen og andre steder gå rundt med en elektronisk cigaret, frem for de normale cigaretter. Om det er en god eller dårlig ting, er der dog diskussioner om, eftersom nogle eksperter siger, at der er langt fra så mange skadelige stoffer i e cigaretter i forhold til normale cigaretter, og nogle mener, at man ikke kan udtale sig med sikkerhed om el-cigaretterne, eftersom man ikke kender nok til dem. Hvis man ikke kigger på sundheden, er der dog stadig fordele ved de elektroniske. Eksempelvis kommer man ikke til at lugte ligeså meget som med en almindelig en, og det gør omgivelserne heller ikke. Eftersom det er vanddamp, så vil dampen forsvinde ret hurtigt efter at den er pustet ud. Derudover er den, for mange, billigere at have end at skulle købe almindelige cigaretter, og det er en stor fordel for mange, som synes det er for dyrt med de almindelige.

Køb den på nettet

Har du kig på en e cigaret, så bør du tage et kig på nettet og se om ikke du kan finde den der. Den vil ofte være en del billigere, og så skal du ikke selv ud og købe den. Husk dog at kigge på anmeldelser om den pågældende side, da det vil vise dig om siden er god nok at købe fra!

Tags:  , , ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>