Sådan vælger du det rigtige slips

Shopping indebærer en masse viden, god smag og opmærksomhed, og hvis du ønsker at se godt ud, så bør du ikke stoppe ved den første butik og købe det første stykke tøj du finder der. Nej, det rigtige outfit er svært at finde, men ikke umuligt, og du kan finde det ved at tage hensyn til nogle enkle mode regler samt ved at have en masse tålmodighed. Dette er også gældende for mænd, og altså ikke kun for kvinder – og det gælder helt sikkert når du søger efter det rigtige slips. For eksempel, hvis du har et gråt jakkesæt, sorte sko og en hvid skjorte, så mener mange at man ikke kan bære et brunt slips. Dog er der stadig tre farver der matcher det førnævnte tøj – du kan trygt bære et slips med enten blå, grå eller lyse toner.

Farve er ikke det eneste element, som der skal tages i betragtning når du vælger. Materialet af slipset og dens struktur skal matche jakkesættet og skoene på den der bærer det. For dem der ønsker et helt outfit, de bør købe slips som den sidste ting på deres liste. Man skal først købe jakkesæt, så skjorten og først derefter slipset. På den måde er du sikker på, at det passer til de ting du har købt forinden.

Selvom det ikke kun handler om den farve du vælger, så skal du overveje, at dette er det første element du lægger mærke til, når du ser en person iført et slips. Det er derfor, at det er bedst at undgå meget farverige bånd og stærke farver som gul eksempelvis – medmindre det naturligvis er den type person du er.

Du kan naturligvis også være elegant uden slips – men det gør dog noget ekstra, at man lige har taget et slips på.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>