SEO er vigtigt fordi……

SEO er nødvendigt fordi..

Rigtig mange mennesker er begyndt at starte hjemmesider, men desværre lukker de fleste hurtigt igen. Grunden er at de ikke får nogen besøgende, og dermed tjener de heller ikke noget på deres hjemmeside. Det er her at SEO er vigtigt, da det er det der gør at du får alle dine besøgende.

Hvad er SEO generelt?

SEO står for ’søgemaskineoptimering’, og det navn siger sådan set sig selv. Når man bruger søgemaskineoptimering, optimerer man sin hjemmeside til søgemaskinerne.

SEO er et meget stort emne, og det er også den vigtigste proces til at få besøgende til ens hjemmeside. I stedet for at betale mange tusinde kroner for at markedsføre sin hjemmeside via. andre hjemmesider, adwords, m.v., så er SEO fuldstændigt gratis.

SEO er som sagt et gigantisk emne, og derfor kan det godt være svært at tage fat på. Der findes rigtig mange e-bøger omkring søgemaskineoptimering – blandt andet SEO-LEX. Den kan du finde ved at søge på ’Thomas Rosenstand – SEO-LEX’ – på Google, eller ved at læse en iværksætter blog som denne..

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEO er som sagt rigtig vigtigt hvis du vil have besøgende til din hjemmeside, da over 90 % af internettets brugere anvender Google, eller en anden søgemaskine.

SEO er meget mere end at ligge i toppen af Google, da det også tit hjælper dine brugere på din hjemmeside. Det er nemlig noget der hedder intern søgemaskineoptimering, og det går i bund og grund ud på at have en god linkstruktur på din egen hjemmeside. En god linkstruktur er at du linker fra en side på dit domæne, til en anden side på dit domæne. På den måde får dine brugere nemmere ved at navigere rundt på din hjemmeside – og det elsker Google.

Kom i gang med SEO

SEO kan som sagt være rigtig svært at komme i gang med, men hvis du vil ofre nogle hundrede kroner på det, så kan du finde mange gode E-bøger på Google (SEO-LEX, E-pusher, m.v.).

Hvis du ikke vil ofre nogle penge på det er der stadigvæk meget viden at hente. Du kan blandt andet læse inde på Danmarks største iværksætterforum – Amino.dk. Der kan du oprette en tråd og spørge folk til råds omkring det.

Når du kommer i gang med SEO er det vigtigt at du husker den interne søgemaskineoptimering, da der er mange der undervurderer den. Den interne søgemaskineoptimering er at du linker rundt på dit domæne, med nogle gode ankertekster.

Dermed sagt skal du ikke glemme den eksterne søgemaskineoptimering, som i daglig tale går under navnet ’linkbuilding’. Linkbuilding er at du får links fra andre relevante domæner til dit domæne, og det kan godt være svært at lære.

 

Det nytter ikke at jeg står og fortæller dig en helvedes masse om de forskellige ting, når du alligevel ikke har læst noget om det endnu. Så nu anbefaler jeg dig at købe en E-bog omkring søgemaskineoptimering, eller klik dig forbi Amino.dk og spørg nogle eksperter derinde.

Jeg håber det lykkedes for dig! Om et par måneder vil du takke mig for at have vist dig søgemaskineoptimering, og jeg lover dig at det vil spare dig for rigtig mange penge (set med markedsførings-øjne).

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>