Sikkert flyttetilbud

Der er slet ingen tvivl om, at jeg virkeligt fandt ud af, at det var en super god ide, at være mig. Det er virkeligt lækkert også den i dag, og det er derfor at jeg er så sikker på, at jo mere ligeglad du er med hvad andre tænker, jo mere fri er du også, og jo mere succes vil du også ende med at have i sidste ende.

Det er i hvert fald hvis du har det med at få nogle gode ideer. Men tilbage til starten, og hvordan jeg blev rig ved at give de bedste flyttetilbud. Jeg kom hjem fra en lang rejse, hvor jeg ikke kunne forstå hvorfor der ikke var en der styrede flytte markedet.

Det tænkte jeg en del over, og jeg fandt ud af at det var fordi at der ikke var nogle af de andre der skilte sig ud. Jeg vidste med det samme, at hvis der var noget jeg er god til, så er det at skille sig ud. Jeg begyndte derfor at arbejde på nogle ideer. Jeg endte med at holde fast i ideen om at give de bedste flyttetilbud, og det viste sig altså at være en ret god ide.

Så hvis jeg kan give nogle gode råd til andre derude, så er det helt klart bare at være jer selv. Og hvis i ligesom mig, falder over et marked hvor der ikke er nogle der skiller sig markant ud. Så skal i finde hullet, og så ellers bare prøve at komme i gang på dette marked så hurtigt som muligt. Det var altså også sådan, at jeg kom ind på markedet, og kom i gang med at give de bedste flyttetilbud, hvilket også er grunden til at jeg i dag har alt for mange penge. Det er faktisk ret sjovt at tænke på, at bare fordi at jeg var ligeglad med hvad de andre af mine konkurrenter tænkte om mine billige flyttetilbud, endte med at overtage deres marked.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>