Smagen af protein

Jeg har trænet i mange år uden nogensinde at bruge protein

Det er faktisk først for nylig at jeg er blevet bekendt med konceptet protein, ligesom det også først er for nylig at jeg har fundet ud af hvor stor og vigtig en del dette protein er for mange mennesker, som træner for at få en flottere krop. Jeg har selv trænet, både i fitnesscenter og i naturen i mange år, og jeg har nu godt nok aldrig gjort brug af protein. Og jeg klarer mig fint og synes at jeg i høj grad får udbytte ud af min træning, selvom jeg altså aldrig har suppleret mig kost med protein. Jeg har virkelig aldrig brugt det. Jeg har derfor heller ikke en gang nogen fornemmelse af hvordan smagen af det vil være.

Smagen af protein

Som sagt, så aner jeg faktisk slet ikke, hvordan protein smager, jeg har virkelig ingen ide om det. men noget siger mig, at det ikke kan være det mest smagfulde produkt i verden, faktisk synes jeg slet ikke at ordet i sig selv lyder særlig tiltalende. Derfor ved jeg ikke, om jeg nogensinde kommer til at smage protein. Jeg kan slet ikke lige på nuværende tidspunkt forestille mig, hvornår jeg skulle få lyst til at smage det i hvert fald. Dagen er indtil nu ikke kommet, og måske gør den, og ellers gør den ikke. Men hvis den gør, så ved jeg jo, hvordan jeg skal finde en løsning på det. Så skal jeg bare få smagt på det pokkers protein en gang for alle, så er alle usikkerheder på den front ude af verden. Så skal jeg aldrig igen gå og fundere over, hvordan det mon kan være at protein smager. Så har jeg smagt det, og så ved jeg også om jeg synes at det smager godt eller ej, og om jeg har lyst til at prøve det igen.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>