Transportmidlet der løser dine problemer

Vi kender vel alle godt det problem, når vi er på arbejde, og der er en lang nok distance, til at man ikke gider og gå. Her er løsningen: El-løbehjulet. Det sikre dig, at du intet skal yde, kun nyde. Du kan få et sådant løbehjul monteret med et sæde, så du kan sætte dig på den og starte. Så kører el-løbehjulet stille og roligt dig af sted på arbejde, i skole eller hvor du vil hen. El-løbehjulet kan køre op til 25 km/t, hvilket er en dejlig afslappende hastighed. Det er ikke bare et legetøj, men også et super moderne køretøj, som vil give dig massere af opmærksomhed, pga. dens super lækre design. Økonomisk er el-løbehjulet sparende, samtidigt med at det sandelig også er miljøvenligt. Det kræver kun en opladning inden kørsel og den kan køre dig ubesværet på arbejde. Grundet til at den skal oplades er for at batteriet, som driver løbehjulet, kan fungere. Ligesom man gør ved et segboard.

Forkæl dig selv

Forkæl dig selv, med det super moderne segboard, som ikke lige foreløbigt, hopper af moden. Et segboard er kendt for det super lækre design, samtidigt med at det er et småt køretøj. Det kan findes i alle forskellige farve, så du har chancen for at finde lige det board, som passer til dig. Det kan findes i forskellige prisklasser, som gør at det samtidigt er til at betale, imens du får en masse for pengene. Det lyder godt, og det ER godt. For med sådan et segboard sikrer du dig på en enkelt opladning, kørsel op til 20-30 kilometers rækkevidde. Det er designet ligesom et skateboard, bortset fra at brættet i stedet sidder på tværs, og det er opdelt i højre/venstre. Det er det fordi du skal placere en fod i hver side, hvor der her også et monteret ét hjul i hver side. Boardet bliver drevet af et batteri, som kun kræver at blive opladt en gang imellem.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>