Udlejningen af lejligheden

 

Jeg bor i en etageejendom i den næststørste by i  Danmark. Der har jeg boet i næsten tre år. Lige nu er jeg dog ude  på en længerevarende rejse, og derfor har jeg lejet min lejlighed  ud til en person, der ligesom mig selv er taget til byen for at studere,  og som derfor planlægger, at skulle være i byen i de næste par år.

Da jeg skulle vælge, hvem der skulle flytte ind i min lejlighed, tænkte  jeg meget over hvilke spørgsmål de forskellige personer havde, og  brugte så dette som pejlemærke for, hvem der mest seriøst overvejede  at komme til at bo i min lejlighed. Der var en af kandidaterne, der  for eksempel spurgte mig, om lejligheden havde sin egen vaskemaskine,  eller om man skulle over i et vaskerum, for at finde en vaskemaskine.

Svaret her var det sidste. Pga. dette spørgsmål om vaskemaskine og  andre relevante spørgsmål, var det denne person jeg valgte som lejer  til min lejlighed. Ikke at det spørgsmål med vaskemaskine kunne gøre  det hele, men det er bare et eksempel på, at hun allerede ved fremvisningen  kunne se sig selv bo der i den lejlighed, som jeg lige nu stod og viste  hende.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>